Bloggtorka


Har varit bloggtorka för hela slanten, inte fotat så mkt och inte heller lagat nå mat. Jag har officiellt gått in i semestermode. Med blott två arbetsdagar kvar till semester är det svårt att motivera sig till allt vad ansvar heter.
Har köpt mig ett nytt objektiv, ett Tamron AF 18-270/3,5-6,3 Di II VC PZD. Lotten föll på detta objektiv då jag helt enkelt är på tok för lat för att på semestern hålla på att byta objektiv och ha sig - man kan ju bli stressad?!

Det har varit helt galet mycket att stå i inför resan och medföljande semester så jag har tyvärr inte hunnit testa objektivet ordentligt. De bilder som idag förgyller bloggen är dock  tagna med objektivet. Gillar den första på Söder torn - känns lite New York av nån anledning. Det andra fotot är taget på Liten efter att hon tvättats och fönats och kammats. Hon har haft bättre marsvinsdagar än den skulle vi kunna säga.


Söder torn i höstskrud



Liten ren och fin

g"


Idag var vi på brunch på Clarion hotel med mamsen, pappsen, svärmams &  svärpaps, svägerskan, syster och pappsens nya "tjej" för att fira min födelsedag. Massa god mat var det, men väldigt mycket folk och väldigt högljutt. Jag som har hörselskada kände inte att det var så bra ljudmässigt. Tur att man är mästare på att låtsas höra allt eller åtminstone se ut som att man har uppfattat allt fastän man fått in kanske hälften. Nåja, det blir bättre när min (eller mina) hörapparater anländer i december. De ser ut ungefär som de på bilden, jag valde Champagnefärgad som närmast liknar den tredje i raden.


g"


I övrigt är det countdown till avresa. På torsdag bär det av till Gambia och Senegal - Weee!!

Här ska vi husera (notera poolbaren):






Nä nu har jag inte mer att säga, nu ska jag slänga mig i soffan, gårdagens middag med tillhörande Chateau de dunk gör sig påmind.


Fridens liljor!


******


FIA



Metro Photo Challenge



Då har jag ställt upp i årets upplaga av Metro Photo Challenge, hoppas ni vill rösta på mig! :)


******


Nya bilder från i lördags










 

 

******



 

FIA




Autumn leaves

Mors!

 

Fyller på förrådet med lite bilder från min lilla svamputflykt i lördags. Helt solo var jag ett med naturen (och alla förbannade jävla skitsmåkryp, knakande grenar och annat som fick en tro att man var förföljd av nån svampkåt... person) och återvände med ett halvt kilo trattkantareller. Ganska bra resultat för att ha varit första gången och med tanke på att jag gick in i skogen ganska tidigt.


 


 

 

 

 

 

 



******

 

FIA

 



 


RSS 2.0