Run to the woods



Haft en urmysig helg!
I fredags åt vi Tapas på restaurangen som Gud glömde. Där hade de glömt bort att halvfabrikat och djupfrysta stackars lökringar inte riktigt är, vad ska vi säga - Top Noche? Man tog också fel på Cazuela (strimlad biff i vitlökssås skulle man kunna kalla't) och serverade istället typ innovativ Kalops (strimlor istället för grytbitar). Nåja, jag gillar ju förvisso kalops och de överkokta räkorna smakade åtminstone bra. Efter restaurangbesök bar det av till Monty Python på Oscarsteatern. Vilken show! Fantastiskt bra jobbat, jag var aningen skeptisk till om den sortens humor skulle funka på svenska men det gick hem! Kim Sulocki (eller nåt sånt) var grym, han lyfte hela alltet.

Lördagen startade i ilfart med en tripp till Farsta där vi sistaminuten inhandlade diverse förnödenheter inför stundande tjejkväll resp. grabbkväll. Det bakades tårta (bild kommer i afton) i mammas och svärmors ära och fikades så det stod det härliga till. Stort grattis till mamma och svärmor!
Sedan bar det av till tjejkväll ute i världens ände (Läs: Märsta) med tillhörande utgång på den hippa klubben Garaget. Skumpan flödade, singstar sjöngs och Louise fixade toppkäk. 700 år senare kom jag hem till tända ljus och potatisbullar och min älskade. Klockan var 3. En fantastiskt rolig kväll :)!

Söndagen hängav vi oss åt städning, det polerades diskbänkar, toaletten fick sig en redig omgång, tvättmaskinen gick på högvarv och snabeldraken drog sina lurviga över golven. Sen blidde det en tripp ut till skogen på en knappt två timmars lång promenix med följande fotoresultat (bland flera):







 

******

 

FIA




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0